Käytössämme on koronapassi 4.12.2021 alkaen

Etelä-Suomen AVIn koronarajoituksista johtuen tulemme vaatimaan yleisöltä voimassaolevan koronapassin 4.12.2021 alkaen. Koronapassin käyttöönotto antaa mahdollisuuden ottaa katsomoon yli 50 henkeä turvallisesti. Koronapassia ei vaadita alle 16 vuotiailta.

Koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka voi voit ladata Omakannasta.

EU:n koronatodistus sisältää kolme eri todistusta: todistuksen koronarokotuksesta, todistuksen koronatestituloksesta ja todistuksen sairastetusta koronasta. Kaikki kolme todistusta toimivat myös koronapassina. Koronapassin voit näyttää mobiililaitteella tai ottaa mukaan tulosteena.

Huom! Saavuthan ajoissa teatteriin, sillä koronapassien tarkastaminen ovella saattaa aiheuttaa ruuhkatilanteita ja hidastaa sisäänpääsyä. Lataathan tai tulostathan koronapassin valmiiksi ennen saapumista teatteriin. Ota koronapassi esille jo ennen sisääntuloa ja varaudu myös todistamaan henkilöllisyytesi henkilöllisyystodistuksella.

Toivomme ymmärrystänne tämän asian suhteen ja toivotamme nautinnollisia teatterihetkiä.

Axel ja Emiliet -tallenne myynnissä

 

Koronapandemia sekoitti Forssan Teatterin kevään suunnitelmat, eikä syksylle siirrettyä lastennäytelmää Tuulihattu ja pingviini päästy esittämään vielä lainkaan. Forssan Teatteri mahdollistaa nyt kuitenkin teatterisaliin pääsemisen – netin kautta. Forssan Teatterissa vuonna 2017 ensi-iltansa saaneeseen Axel ja Emiliet -esitykseen on mahdollisuus ostaa katsomisoikeus IdeaTicketin kautta. Pertti Munckin käsikirjoittama ja ohjaama näytelmä on taltioitu laadukkaasti monikamera-ajona. Linkki taltiointiin toimitetaan lipun ostajan sähköpostiin. Esityksen hinta on kymmenen euroa. Katseluoikeus on voimassa aina tulevaan sunnuntaihin saakka.

Näytelmän keskiössä on Forssan perustajana tunnettu Axel Wilhelm Wahren vuonna 1867. Näytelmän henkilögalleriaan kuuluu Kehräämön ja Kutomon perustajan lisäksi kaksi Emilietä, joista toinen on Wahrenin sisko ja toinen vaimo.

Forssan Teatteri tuo runoesitykset kotisohvalle

Forssan Teatterin esityskausi siirtyy koronapandemian vuoksi, mutta toimetta ei teatterilla silti olla oltu. Koska me emme voi ottaa sinua meidän katsomoomme, on sinulla nyt mahdollisuus tilata Forssan Teatteri kotiisi runoesitysten muodossa.

Maaliskuun alussa teatterilla kuvattiin yhteensä kolme muutaman minuutin mittaista esitystä: Leinoa lyhyesti -runoesitys sisältää kolme Eino Leinon runoa, Kiven kovat -runoesitys kolme Aleksis Kiven klassikkoa ja Komeasti kevääseen -runoesitys viisi erilaista vuodenaikoihin ja aikaan liittyvää runoa, jotka ovat Uuno Kailaksen, Saima Harmajan sekä P.J. Hannikaisen käsialaa.

Esitysten hinnat ovat 10, 20 ja 50 euroa.

Esityksiin ostetaan lippu ”IdeaTicketin verkkosivujen kautta ja esitys toimitetaan perille sähköpostiviestillä. Lipun esitykseen voit ostaa täältä:  https://www.ideaticket.fi/servlet/ideaticket/forssanteatteri/

Tämän vuoden esitykset peruttu!

Koronan vastaisessa kamppailussa Hämeen Aluehallintovirasto on kieltänyt kaikki yli 10 hengen yleisötapahtumat. Tästä johtuen olemme peruuttaneet Pokka pitää -näytelmän loput esitykset ajalta 2.12. – 12.12. 2020.
Toivotamme kaikki tervetulleiksi jälleen ensi vuonna!

Pahoittelemme lipunvarausjärjestelmämme lähettämiä turhia muistutuksia varatuista lipuista.

Turvallisuus edellä syksyyn!

Teatterimme pyrkii turvaamaan katsojien turvallisuuden kaikin käytettävissä olevin keinoin: myymme vain puolet katsomopaikoista, järjestämme jokaisen seurueen ympärille turvaetäisyyden, tarjoamme maskit kaikille kävijöille, samoin käsien desinfiointinesteet ja myymme väliaikatarjoilun vain etukäteen niin, ettei jonoja synny. Lisäksi ohjeistamme katsojia sekä kirjallisesti että kaiuttimien kautta. Lipunmyyntimme turvapleksin meille tarjoaa C.P.E. Production Oy!

Saavuthan teatteriin vain täysin terveenä. Mikäli sairastut lippujen varaamisen jälkeen, otathan yhteyttä lipunmyyntiimme.

Tiedote toiminnan keskeytymisestä

Arvoisat katsojat! Olemme linjassa kaupungin toimien kanssa, ja päätimme peruuttaa sekä harjoituksemme, että Veljeni Leijonamielen esitykset. Myös Parhaissakin perheissä -näytelmän esitykset on peruttu toistaiseksi. Jäämme seuraamaan tilannetta ja ilmoitamme, koska voimme turvallisesti jatkaa esityksiä!

Forssan teatteriyhdistyksen hallitus