• Torikatu 8, 30100 Forssa
  • teatteri@forssanteatteri.fi
Forssan Teatterin logo

Iikka Kivi – Erityinen luontosuhde

Vierailu

Iikka Kivi – Erityinen luontosuhde

Stand up -koomikko Iikka Kivi saapuu vierailulle Forssan Teatteriin 31.10. klo 19!

Koomikko Iikka Kiven huumoriteräväkynä on suihkinut syksylle 2024 odotetun Erityinen luontosuhde -stand up sooloesityksen!

Suomen ilmapiirin kiristyessä ja jakolinjojen syventyessä on tärkeää muistaa, että yksi asia on meille kaikille yhteinen: Suomen luonto. Iikan stand up -soolonäytös Erityinen luontosuhde herättelee suomalaisia kokemaan, vaalimaan ja suojelemaan omaa suhdettaan luontoon sekä kysyy, miten karhunkaatajien kansan jälkeläisistä tuli valkoposkihanhista stressaantuvia sähköskuuttaajia. Hyväntuulisen piikikkäässä esityksessä esiintyy laaja joukko suomalaisia otuksia hupenevista hömötiaisista roimasti runsastuvaan kesämökkeilijäkantaan.

Vaikka aihe on vakava ja luonnon tila huono, esitys ei keskity saarnaamiseen tai syyllistämissormen heilutteluun, vaan pyrkii ennen kaikkea innostamaan, löytämään ratkaisuja ja kannustamaan ihmisiä löytämään oman suhteensa luontoon. Iikka Kiven loppuunmyydyille katsomoille esitetty soolo "Spede on kuollut" nähtiin vuonna 2019. Uutta sooloa onkin odotettu, kuin keväällä kiikarit tanassa lintuimmeisillä konsanaan!

Forssan Teatterin päälavalla.

Torstaina 31.10.2024 klo 19.

Liput tulevat myyntiin Forssan Teatterin Ideaticketiin.

Lipunhinta 25€/22€

Evästeet