Pinokkio

Puuseppä Geppetto on jo kauan toivonut omaa poikaa ja päättää lopulta rakentaa itse sellaisen puusta. Yöllä keiju puhaltaa nukkeen hengen, ja tämä alkaa puhua ja kävellä. Mutta puisella pojalla on paljon opittavaa. Simo Sirkka yrittää toimia Pinokkion omanatuntona ja ohjata tätä erottamaan oikean väärästä. Maailmassa on kuitenkin paljon houkutuksia, ja Pinokkiota kiinnostaa enemmän hauskanpito. Puunukke ja sirkka joutuvat seikkailuissaan niin teatteriin kuin karkkimaahankin, mutta vaarakin vaanii jatkuvasti. Lopulta Pinokkion on osoitettava, että hänellä on hyvä sydän ja hän välittää muista, jos hän haluaa tulla oikeaksi pojaksi.

Satuklassikko saa vauhdikkaan ja värikkään sovituksen, joka tulvii niin hauskoja kuin jännittäviäkin tilanteita. Musiikkipitoinen näytelmä rytmittää tarinaa mukaansatempaavilla lauluilla ja tansseilla.

Esityksen tiedot:

Aikuiset 15 €
Lapset 12 €
Ryhmälippu 10 €
Koko esitys 1350 € (142 paikkaa)

Esityksen kesto noin 1 h 45 minuuttia sisältäen väliajan.

Esityksessä käytetään vaaratonta teatterisavua ja vilkkuvia valoja.

Rooleissa:

Tuike Oja (Pinokkio), Ari Lindén (Geppetto), Sami Koljonen (Simo Sirkka), Taija Piikkilä (keiju), Konstantin Into (Töyhtö), Elisa Nieminen (kettu), Laura Norri (katti), Jari Kauppila (Stromboli), Ida Viljanen (Sergei), Sami Norr (tonnikalapoliitikko), Sanni Mattila (käki), Venla Niemelä (käki),  Anne-Mari Velin (Lady Marion), Pirre Bono (rusakko), Reetta Airaksinen (orava), Katri Koivula (vesirotta), Emma Heikkilä (pöllö), Lauriina Leino (merenneito), Justiina Kallionpää (teatterinukke) Kirsti Aaltonen (sotilasnukke).

 

Työryhmä:

Ohjaus Kirsi Lindholm
Lavastus:
Sampsa Jaakkola, Kimmo Ketola, Pentti Heikkilä, Asko Vainio
Puvustus:
Liisa Laikkorpi, Anu Kallionpää
Tarpeisto:
Rauha Kallio, Keijo Koskimies, Antero Koskimies
Valot:
Hannu Ojanen
Äänet: Lari Koskinen
Projisointi:
Kalle Tulander
Musiikin sovitus ja taustanauhat:
Kari Mäkiranta
Laulunopettaja:
Seppo Lukander
Kuiskaaja:
Mira Oksanen
Valokuvat:
Risto Seppälä
Markkinointi materiaali:
MAK Media

Alkuperäinen teos: Carlo Collodi
Käsikirjoitus: Pasi Hiihtola, Christian Lindroos ja Peik Stenberg
Suomennos: Henri Kapulainen
Ohjaus: Kirsi Lindholm
Oikeudet: NDC

Kuvia esityksestä: