PIENI TEATTERIKOULU ESITTÄÄ KEVÄÄLLÄ 2018

ALADDININ TAIKALAMPPU

Sunnuntaina 20.5. klo 15.00

TIISTAINA 22.5. klo 18.00

Forssan teatterin isolla näyttämöllä

Timo Väntsin käsikirjoituksesta

mukaellen dramatisoinut ja ohjannut Titi Lillqvist

 

Tervetuloa mukaan satumaiseen matkaan itämaille ja Agraban palatsiin. Satuun katsojat saattaa urhea neito Seherazade, joka kertoo tuhannen ja yhden yön ajan satua hurjalle shaahi Shariahille. Agraban basaarissa kohdataan köyhä poika Aladdin, jolla on suuret haaveet ja kultainen sydän, Suulas Parturi, Kiero Taikuri, Outo Lintu ja ihana prinsessa Badr-el-Budur äiteineen. Taioillaan toiveita toteuttavat Lampunhenki ja Sormuksen henki auttavat tarinan kiperissä käänteissä. Tule näkemään miten Aladdin selviää hirmuisesta Onkalosta ja kuinka käy taistelussa Lohikäärme Khimairaa vastaan. Saako köyhä poika lopuksi prinsessan ?

Tarinan käänteissä on mukana yhdeksän Pienen Teatterin nuorta näyttelijää, jotka ovat opiskelleet teatteri-taiteen perusopintoja jo 4 – 8 vuotta.

Esitys kestää väliaikoineen n. 2 tuntia ja on suunnattu ala-asteikäisille.

Työryhmä:

Ohjaus Titi Lillqvist Lavastus: Titi Lillqvist + Tiina ja Kaj Sandberg Puvustus: Titi Lillqvist Valo ja äänet: Jukka Virtanen Alkuperäinen teos: Timo Väntsi Dramatisointi: Titi Lillqvist

Lippuhinnat     5 e/ koululainen ja opiskelija

10 e / aikuinen

Lippuvaraukset www.ideaticket.fi. Ennakkovaratut liput lunastetaan teatterin lippukassalta. Käytössä vain käteinen. Mieluiten tasaraha. Lippuja myös ovelta jos tilaa on.