Ars Magica – hyväntuulista salonkitaikuutta

Forssan Teatterissa on tarjolla oiva mahdollisuus nähdä taikuuden ammattilainen työssään lähietäisyydeltä.
PikkuSpotin studioteatterissa tarjoutuu tilaisuus kokea harvinainen tunti korkealuokkaisen taikuuden parissa, jossa nähdään toinen toistaan ällistyttävämpiä alan viimeisimpiä uutuuksia sekä myös taikuuden klassikoita nykypäivään päivitettyinä. Timo Kulmakon ohjelma tarjoaa magiikan lomassa myös verbaalista hauskuutta ja huumoria ovelasti esitysnumeroihin kytkettyinä. Tuletpa yksin, kaksin tai pienessä yritys- tai kaveriryhmässä, niin viihdyttävä ilta on luvassa.

Kuka Kulmakko
Timo Kulmakko on pitkän linjan ammattilainen ja kokenut viihdyttäjä jo muutaman vuosikymmenen ajan. Paljon on tapahtunut vuosina1979- 1992 jälkeen Kulmakon roolihahmon ja muutaman sadan Ylen TV 2:n ohjelmien Timo Taikurille… Ananasakäämä on aika monelle vieläkin kohtalaisen hyvässä muistissa.

Jotkut saattavat muistaa Kulmakon myös Älä Katso- ja Katso Pois- televisoohjelmien vakiotaikurina, jossa vierailevat tähdet saivat nähdä hänen käsittämättömäntä lähitaikuutta aivan silmien edessä.

Nykyisin Timo Kulmakko on suosittu esiintyjä yritysten henkilöstö- ja asiakastilaisuuksissa sekä messuilla ja tuotelanseerauksissa. Hän on esiintynyt myös lukuisien Suomen johtavien yrityksien johtoryhmille, Suomen Pankin johtajille, Nokian kansainväisille työntekijöille jne. Kulmakon käsinkosketeltavan lumoavaa taikuuden taidetta on nähty parisen viikkoa sitten myös Saksassa suomalaisyrityksen  yhteistyökumppanin johtajan ekslusiivisessa yksityistilaisuudessa jonne hänet lennätettiin viihdyttämään ainoastaan kahdentoista henkilön vuoksi. Lähitaikuus toimii erityisen hyvin juuri pienryhmille.

Suomen vanhimman taikuriyhdistyksen, perustettu 1945, Suomen Taikapiirin johtotehtävissä Timo Kulmakko on toiminut kaikenkaikkiaan yli kymmenenä vuotena, toimien edelleenkin jälleen viidettä peräkkäistä tehtävävuottaan. Hän on järjestänyt  alan arvostetuimman yhdistyksen 60- ja 70- vuotisjuhlat, joissa on nähty esiintymässä myös taika-alan maailmanmestareita Kulmakon kutsumina. Vuonna 2007 valmistui Kulmakon ideoima, koostama ja hänen omalla yksityishenkilön tuotantovastuulla valmistunut upea Gummeruksen painama historiakirja Taikapiirin vaiheista vuodesta 1945 alkaen. Teoksessa on yli 700 sivua ja kuvia yhtä monta sataa. Teosta on kiitelty kautta maailman.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana, omien tilausesitystensä lomassa, Timo Kulmakko on tuottanut ja isännöinyt  kansainvälisistä taiteilijoista koostuvaa Varietee Magica Showta. Esitystä on esitetty mm. Helsingin Hilton Kalastajatorpan, Savoy- teatterin, Aleksanterin Teatterin lisäksi useissa kaupunginteattereissa eri puolilla Suomea. Vuoden 2015 lopulla oli myös forssalaisille nähtävillä kaksi ainutlaatuista näytöstä Forssan Teatterissa, toisen näytöksen yleisö antoi viihdyttävälle ja upealle esitykselle meillä perin harvinaiset koko yleisön seisovat aplodit. Varietee Magican myötä on Suomessa esiintynyt jo yli 40 kansainvälistä esiintyjää Kulmakon kutsumina ja jälleen tämän vuoden lopulla nähdään uusi esityskokonaisuus.

Nyt Timo Kulmakko tarjoaa forssalaisille harvinaisia ammattitaikuuden helmiä pienimuotoisessa ja yleisöystävällisessä Torikadun ”olohuone”- teatterisalissa PikkuSpotissa. Tarjolla on hämmästyttävän käsittämätöntöä taikuutta huumorilla höystettynä. Pieni varoituksen poikanen; esitys saattaa avartaa sekä muuttaa käsitystäsi taikuudesta.

Esityksen tiedot:

Esiintyjä: Timo Kulmakko, ammattitaikuri
Käsikirjoitus ja ohjaus: Timo Kulmakko

Forssan Teatteri / PikkuSpotti
Kesto 65 minuuttia non stop
Liput 16  €
K-15

Huom! paikkoja rajoitetusti