A Cappella Night: Kuvaja & SØNK

A Cappella Night esittelee laulumusiikin nuoria tähtiyhtyeitä, ja toukokuussa 2022 Kuvajan (FIN) vieraaksi saapuu lauluyhtye SØNK (DEN) Tanskan Aarhusista. SØNK ja Kuvaja palkittiin Tampereen Sävelen kansainvälisessä yhtyelaulukilpailussa vuonna 2019. Yhtyeiden yhteiskonsertissa kuullaan tunnetuimpia suomalaisia ja kansainvälisiä klassikoita raikkaina a cappella -sovituksina, jotka yhdessä mestarillisen laulun ja valoisan esiintymisen kanssa tarjoavat yleisölle tauon arjesta – luvassa on kylmiä väreitä! Kuvajan ja SØNKin jäsenet ovat maidensa musiikkikorkeakoulujen (Taideyliopiston Sibelius-Akatemia & Aarhusin yliopisto) sekä maidensa tasokkaimpien kuorojen kasvatteja.

Kuvaja on viisihenkinen lauluyhtye, jonka taiteellisen toiminnan ytimessä on ajatus musiikin hoitavasta voimasta. Syvien tekstien ja rehellisten tulkintojen kautta Kuvaja peilaa musiikillaan ihmisyyttä – sen syviä uurteita ja herkkiä hymyjä. Vuonna 2021 Kuvaja julkaisi kaksi äänitettä, Syli EP:n huhtikuussa ja Tästä alkaa joulu -levyn marraskuussa. Kuvajassa laulavat Anni-Kaisa Haukka, Anna Karjula, Laura Vallenius, Joona Vallenius ja Aleksi Vasko. Kevätkaudella 2022 Laura Valleniuksen sijaisena toimii Kata Vuoristo.

SØNK on uuden sukupolven lauluyhtye Tanskan Aarhusista. Yhtyeen musiikki yhdistelee nykypopin ja R&B:n melodioita kirkkaaseen skandinaaviseen sointiin. SØNK, jonka juuret ovat syvällä Aarhusin a cappella -perinteessä, pyrkii jatkamaan ja kehittämään tanskalaisen huippukuoro Vocal Linen luomaa “musiikkityyliä” yhtyeen jäsenten tekemien haastavien sovitusten kautta. SØNKissa laulavat Cæcilie Uhre Karlsson, Sofie Heidemann Augustesen, Rikke Jepsen, Maria Bjerre Linnemann, Kasper Fonnesbæk Andersen, Gustav Andreas Berg, Jonas Skovsbøll Knudsen ja Peter Gomez.

Esityksen tiedot:

Lippujen hinnat 20€/12€

Konsertin kesto: n. 1 h 40 min (sis. väliajan)