Terveisiä Pinokkiolta!

Koska itse blogisti ei ole kiireiltään kerinnyt teatterilla käymään, kirjoitti hän tämän kevään odotetuimmalle hahmolle, ja kysyi, olisiko hänellä jotakin hauskaa tarinaa kerrottavaksi teatteriblogissa. Oh, ja kukako tuo hahmo siis on? No Pinokkio tietysti! Hänelle kun aina sattuu ja tapahtuu, riitti näemmä tarinaa meillekin kerrottavaksi… Tällaisen kirjeen Pinokkio nimittäin lähetti:

“Terve!

Munä olen Pinokkio ja olen menossa kohta OIKEASTI kouluun, mutta ette ikinä usko mitä tapahtui viime kerralla kun yritin mennä kouluun!

Kaikki lähti siitä kun minun isukkini Gepetto veisti minut puusta. Sitten keiju sattui paikalle ja teki taikojaan niin minä muutuin ELÄVÄKSI, ajatelkaa! Sitten semmoinen vihreä olento nimeltään Simo Sirkka tuli minun luo ja väitti itseään omatunnokseni ( en kyllä edelleenkä oo varma mikä se omatunto oikein on? ) ja me lähdettiin Simon kanssa kouluun. Olisin kyllä halunnu jäädä kotiin reihumaan, kiehumaan ja luikuria laskemaan!

No sittn matkalla kouluun me törmättiin TEATTERIIN, sen nimi oli tuota noin… niin.. eiku se oli Teatro Stromboli. Siellä tapasin Katin ja Ketun, Töyhtön ja sen ilkeän sirkustirehtööri Strombolin joka sulki minut häkkiin.

Jajaja.. sitten valas söi minut ja tapasin siellä Tonnikala poliitikon .. eiku Katti ja Kettu sano että oon ” mMelkein vainaja! ” vai oliko se  karkkimaan Sergei ketä sen sanoi? Simo Sirkka muuttui aasiksi ja Töyhtöllä kasvoi nenä aina, kun se valehteli…

Menee kyllä ihan lööperiksi tämä minun kertomus. Jos aloitan alusta, siis kaikki alkoi sillon kun minun iskukki Gepetto veisti minut puu… Onko kello jo noin paljon?  Nyt tuli kiire, minunhan piti lähteä sinne kouluun!

Äsh tämä tarina jää ihan kesken.. Vaan minäpä tiedän! Tulkaa itse katsomaan, mitä okein tapahtui! Monta hyvää juttua jäi kertomatta, ja haluaisin myös lisää uusia kavereita, koska Keijua ja Simo Sirkkaa ei ole vähään aikaan näkynyt.

Terveisin Pinokkio
PS. Älkää ikinä hankkiko omaa valasta, Simo Sirkka suositteli sitä ja se vaan söi meidät.”

 

Aika vauhdikkaan oloinen heppu tämä Pinokkio… Vaan jo kahden viikon kuluttua voit tavata hänet teatterilla, ja nähdä, onko hän todella niin vauhdikas kuin kirjeessään!
Pinokkion ensi-ilta 17.2.2018 klo 18!